pasfoto

K.M.M.W. Reynders

Verpleegkundig specialist

Aandachtsgebieden

  • Colorectaalcarcinoom
  • Fecale incontinentie
  • Proctologie

BIG-register

BIG-59919231430

Contact

Over

Kim Reynders heeft na haar verpleegkundige HBO-opleiding en na een aantal jaar werkervaring op de afdeling chirurgie, de opleiding tot oncologieverpleegkundige aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen afgerond. Om zich verder te specialiseren heeft zij aansluitend de masteropleiding tot verpleegkundig specialist gevolgd aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen. Een verpleegkundig specialist is een verpleegkundige met een erkende, specifieke masteropleiding en ervaring op het niveau van expert, die individueel en zelfstandig patiënten behandelt.

Zij heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor mensen met darmkanker, fecale incontinentie en proctologische aandoeningen. Door middel van scholingen en congressen houdt ze zich steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, die ze met het hele team probeert te integreren in het behandeltraject.

Ze vindt het belangrijk dat de juiste informatie op het juiste moment aanwezig is en dat patiënten op haar kunnen terugvallen. Ze hecht veel waarde aan privacy en samenwerken in teamverband.

Sluit de enquête