Dr. H. Cakir

Kinderchirurg, colorectaal chirurg

Aandachtsgebieden

  • Kinderchirurgie
  • Colorectale chirurgie bij kinderen en volwassenen

BIG-register

BIG-29910725801

Contact

Patiënten:

  • Polikliniek Chirurgie: T. +31(0)43 387 49 00         
  • Kinderpoli: T. +31(0)43 387 53 00

Verwijzers en overige:

  • Secretariaat, Miriam Habex-Froidmont: T. +31(0)43 387 71 06

Over

Dr. Hamit Cakir is sinds januari 2020 in het Maastricht UMC+. Daarnaast oefent hij gastro-intestinale/oncologische chirurgie bij volwassenen uit. Begin 2020 rondde hij zijn opleiding tot gastro-intestinaal en oncologisch chirurg in het Zuyderland Medisch Centrum en MUMC+ af. Tevens heeft hij de aantekening chirurg bij kinderen. Voor het einde van zijn opleiding heeft hij zijn promotie “Contemporary determinants of outcome after colorectal surgery: adherence in enhanced recovery and visceral obesity” afgerond.

Tijdens zijn differentiatie heeft hij zich vooral bezig gehouden met de gastro-intestinale chirurgie met speciaal aandacht voor de minimaal invasieve colorectale chirurgie, bariatrische chirurgie, buikwandchirurgie en coloproctologie. In 2002 startte hij zijn studie Geneeskunde in Rotterdam aan het Erasmus Medisch Centrum. Na twee jaar als ANIOS gewerkt te hebben en een onderzoeksperiode van drie jaar in het Noordwest Ziekenhuisgroep (voorheen Medisch Centrum Alkmaar), heeft hij van 2014 tot en met 2020 zijn opleiding tot chirurg gevolgd in de regio Maastricht. Tevens is hij tijdens zijn opleiding nauw betrokken geweest bij de oncologische besprekingen en weet hoe belangrijk interdisciplinaire samenwerking is.

De patiënt staat centraal bij dr. Cakir en hij probeert samen met de patiënt de beste behandeling te kiezen. Hierbij maakt hij gebruik van de meest recente literatuur en richtlijnen.

Eerlijkheid, openheid, betrokkenheid en gedrevenheid zijn kenmerken die tot dr. Cakir's basisinstelling behoren.

Sluit de enquête